Отзыв о Skoda Roomster 2008 года
2008
минивэн,
, пробег - 9000 км, двигатель - 1.6, комплектация - comfort
Автор: Руслан (Украина, Полтава) 29.05.2009
користуюсь майже рік. авто супер! - побувало і в криму - туда і назад в Полтаву 2 чол + 2 вела + рюкзаки (все в салоні), крім того чотири чол. без проблем доставлені на тарханкут, і в снігу - четверо з лижами і бордами доставлені на г/лижну базу, а крім того річка, ліс та інша природа при повній завантаженості. В місті - теж нормально. Розхід середній десь 7, 5 л/100км, по трасі - 6, 3 при середній загрузці. Одним словом авто для активного відпочинку. Особлива відзнака - купа місця для пасажирів ззаду. Плюсы автомобиля: Великий салон, великий багажник, можливість трансформації салону (задній ряд сидінь), економічність, зовнішній вигляд - навіть через рік приносить радість оку, Минусы автомобиля: шумновата підвіска (хоча і на свої гроші), авто купувалось без магнітоли. Купувати фірмову жалко (800$) - а ставити від іншого виробника - постійний гемор із так званим адаптером під типорозмір 1 ДІН. Совет покупателю: При покупці нового авто старатись брати максимальну комплектацію - потім всі фірмові дрібнички (музика, рейлінги, молдінги, полички і т.д ) достаються в три дорога! Обсуждение отзываГоша Показать еще 4 Я конечно уважаю соседей,да и в Полтаве служил 2 года,но если зашел на русскоязычный сервер,то будьте любезны по русски излагать свой отзыв(надеюсь,что еще не забыли).Лично я Вас понял,а другие -не факт. -2ОТВЕТИТЬГость люди, Вам кроме языковой проблемы обсудить нечего??? люди, Вам крім язікової проблеми нема що обговорювати??? думаю и русско- и украино- язычные все понимают ОТВЕТИТЬИгорь Украiна українцям. А чим саме нам гордится що ми українці. +2ОТВЕТИТЬ |
Skoda Roomster
2008