Отзыв о Skoda Roomster 2007 года
Skoda Roomster
2007
минивэн,
, пробег - 240 км, двигатель - 1.4 бензин Расход в городе: 8.0 л/100км, по трассе: 6.0 л/100км, средний: 7.0 л/100км
Брав б.у лютий 2020 рік машина пригнана з Голандії) з пробігом 235000 зараз 240000. За 5000 тисяч пробігу машину вивчив можу +- розказати. Плюсы автомобиля: Задній крісла можна відсунути вперед назад пасажирам шикарно) крісла можна зняти) над головою повно місця при любому рості. В далеку дорогу не відчуваєш втоми. Для сім'ї саме то авто). Минусы автомобиля: Дороге обслуговування порівняно. Короткі передачі. Низький кліренс. Парусність велика бо машина висока при 120-130км І як фура напроти чи просто сильний вітер машину зносить з дороги грубо кажучи). Мотор для спокійної їзди в основному) при повній машині важко іти на обгін) коли добре даєш в тапок після 3 тис шум мотора чути в салоні). Совет покупателю: Якщо брати рума то краще з 1.6) 1.4 треба добре крутити щоб чути якусь динаміку ) Раджу ставити 195.60 Якщо у вас 55 профіль як був у мене ) Машина зразу комфортніше їде на поганій дорозі і ТД) Машина підійде вам якщо ви не фанат гонок і ТД Більше для спойного водія )машина не провокує на агресивне водіння) Обсуждение отзываКоментариев пока никто не оставил. Станьте первым! |
Skoda Roomster
2008